Изпитвате ли носталгия към онези времена, в които мобилните телефони се

...
Изпитвате ли носталгия към онези времена, в които мобилните телефони се
Коментари Харесай

Samsung Galaxy Z Flip5 - малкото бижу, което побира света ти

Изпитвате ли носталгия към тези времена, в които мобилните телефони се сгъваха? Те бяха комфортни и компактни, а възприятието да отваряш и затваряш капачето беше странно удовлетворяващо. А в този момент си представете, че държите допустимо най-добрия сгъваем телефон, съществувал в миналото в ръцете си. Това към този момент не е единствено фантазия, а действителност. Samsung Galaxy Z Flip5 e тук, с цел да потвърди това. 

Galaxy Z Flip5 e част от пето потомство сгъваеми устройства Galaxy на Samsung. Първото, което виждаме в смартфона е неговият грациозен и изчистен дизайн. Когато го отворите и изпробвате обаче, се случва същинската магия. Пред вас се откриват безчет благоприятни условия за персонализация. Когато е прегънат, той може да се побере и в най-малката дамска чантичка или в джоба на дънките ви, без да стърчи, а всяка дама знае какъв брой комфортно е това. 

 4 Личен архив

Този смарт телефон е гъвкав във всеки смисъл на думата. Неговата Flex панта – частта, която го сгъва и разгъва в ръцете ни – дава чувство за стабилност, съчетана с пъргавина, а още по-хубавото е, че затваря телефона напълно компактно. Когато е затворен, Galaxy Z Flip5 дава редица възможности за работа, които са налични за вас единствено с едно бързо придвижване. Дори без да го разгъвате можете бързо и елементарно да получите достъп до потребна информация като да ревизирате часа и времето на открито, да си пуснете музика и да си извършите селфи.

И като заговорихме за селфита, би трябвало да споменем, че сгъваемият екран дава невероятни благоприятни условия на камерата , които ще ви потопят е един изцяло нов, друг и занимателен свят, в който да си направиш фотография или да заснемеш видео е още по-удобен и изобретателен развой.  С функционалността FlexCam можеш да правиш фотоси от всевъзможни ексцентрични ъгли. Вече не би трябвало да се чудите къде да подпрете телефона си, с цел да си извършите групово селфи с приятелите ви или да се редувате кой да снима и надлежно да липсва от фрагмента. Просто сгънете смарт телефона, оставете го върху равна повърност и готово!

 самсунг Личен архив

Не единствено това, само че фотосите ви ще наподобяват като снимани от експерт. Всеки подробност от обекта, който снимате, ще бъде уловен и пресъздаден в кадър с кристално качество. Независимо дали снимате любопитния ви домакински любим или следващото ви кулинарно достижение - фотосите ви ще са почтени за корица на списание, а другите варианти и режими на снимане ще разширят творческия ви мироглед.

 e Личен архив

Вече в никакъв случай няма да бъде прекомерно мрачно за фотоси. Дори при слаба светлина, с подобрените благоприятни условия на смарт телефона за нощно снимане ще имате опция да създадете запаметяващи се фрагменти и на лунна светлина. Алгоритъмът за обработка на сигнала на изображението, поддържан от изкуствения разсъдък, поправя всички образни шумове, които нормално скапват облиците при слаба светлина, като в това време усъвършенства детайлите и контраста на цветовете. Единственото, което би трябвало да извършите, е да изчакате няколко секунди, с цел да дадете време на логаритъма да усъвършенства качеството на изображението.

 t Личен архив

Galaxy Z Flip5 може да бъде дребен, само че може да бъде и огромен! Малкият му екран в затворено положение е 3,78 пъти по-голям от този на предходното потомство и включва още повече възможности за персонализиране. Същевременно основният екран създава прелестен баланс сред гъстота и мащаб.

Смартфонът е проектиран с мисъл и внимание, с цел да оправдае и най-високите упования за устойчивост. Той е с по-голяма продуктивност и усъвършенствана батерия, а главният екран разполага със предпазен протектор против удари и освежен тил за по-здрав екран. 

Ако сте почитатели на сгъваемите телефони, то Samsung Galaxy Z Flip5 e най-хубавият подарък, който можете да си извършите.  Това е телефон, който можете да извършите собствен, тъй че да отразява същността ви и да ви бъде правилен сателит в всекидневието. 

 

 

 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР